Site icon NewsIT

Κρήτη: Πτώση θανάτου για 68χρονο άντρα από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στο Λασίθι

30.08.2024 | 08:47
Κρήτη: Πτώση θανάτου για 68χρονο άντρα από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στο Λασίθι

ΑΡΓΟΣ - Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο Μυκήνες - Φίχτια, όταν επιβατικό αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε καγκελόπορτα οικίας. Οι δύο επιβαίνοντες στο όχημα απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Έρευνα για τα αίτια διενεργεί η Τροχαία Άργους. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι αστυνομικοί στην Κρήτη και το Λασίθι προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας. Η πτώση στο κενό από μπαλκόνι στοίχισε τη ζωή σε έναν 68χρονο άντρα.

Ακαριαίος ο θάνατος του 68χρονου άντρα στην Κρήτη, που βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι σπιτιού, στο Λασίθι. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν έντρομοι ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο άντρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, με τον θάνατό του να πιστοποιείται λίγο αργότερα από γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε. Οι συνθήκες της τραγωδίας βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το περιστατικό καταγράφηκε στο Σίσι Λασιθίου όταν ένας άνδρας 68 ετών έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο.

Επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Από την πλευρά της η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού.

Σε αυτό το πλαίσιο οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από στενά συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος, σε μια προσπάθεια να πέσει φως στο ομιχλώδες τοπίο της τραγωδίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version