Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

Κρήτη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 32χρονου πυροσβέστη – Εικόνες από το τελευταίο αντίο

Κρήτη: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 32χρονου πυροσβέστη – Εικόνες από το τελευταίο αντίο
ΦΩΤΟ Cretalive.gr

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτισαν τον 32χρονο πυροσβέστη που βρήκε τραγικό θάνατο στο Κουρταλιώτικο φαράγγι στην Κρήτη.

Συνοδεία Πυροσβεστικού οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία ο 32χρονος πυροσβέστης, Χριστόφορος Χρηστάκης, που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της 6ης Αυγούστου στο Κουρταλιώτικο φαράγγι στην Κρήτη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του αξιωματικού ειδικών καθηκόντων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου έγινε μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης (08.08.2024) εψάλλει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σταυροφόρων στο Ηράκλειο, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγένιου.

Όπως μετέδωσε το Cretalive.gr, το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ πάνω σε αυτό ήταν τοποθετημένο και το καπέλο του 32χρονου αξιωματικού.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του – η μητέρα του ήταν ντυμένη στα λευκά – καθισμένοι σε καρέκλες δίπλα στο παιδί τους, δέχονταν τα συλλυπητήρια.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 32χρονου

Αυτό που υπήρχε ως εκτίμηση από την αρχή, επιβεβαιώθηκε με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τον θάνατο του 32χρονου αξιωματικού που «έσβησε» το βράδυ της Τρίτης στο Κουρταλιώτικο φαράγγι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Cretalive.gr, o ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο άτυχος νέος έφερε ένα επιφανειακό χτύπημα στο κεφάλι, ενώ ο θάνατός του αποδίδεται σε πνιγμό.

Όπως όλα δείχνουν, ο Χριστόφορος χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό, με τραγική κατάληξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις