Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Κρήτη: ”Σκότωσα τον φοιτητή χωρίς να το θέλω” – Στο σκαμνί ο δολοφόνος του Χορευτάκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο δράστης μαχαίρωσε στην καρδιά τον 19χρονο φοιτητή έξω από σουβλατζίδικο – Όπως έγινε γνωστό ο δολοφόνος είχε διαπράξει κι άλλο στυγερό έγκλημα, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος…

Το μεσημέρι θα διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης στα Χανιά, η δίκη σε δεύτερο βαθμό, του Ζαχαρία Λαγουδάκη για την ανθρωποκτονία του 21χρονου Χανιώτη φοιτητή Μανώλη Χορευτάκη στο Ρέθυμνο.

Σημειώνεται πως ο Λαγουδάκης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, ενώ του είχε επιβληθεί και ποινή φυλάκισης 17 μηνών για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο Ζαχαρίας Λαγουδάκης είχε σκοτώσει στις 16 Μαρτίου του 2008 τον φοιτητή Μανώλη Χορευτάκη καθώς ο άτυχος νέος περπατούσε με δύο φίλους του στο Ρέθυμνο. Αξίζει επίσης να επισημανθεί πως ο Λαγουδάκης είχε διαπράξει άλλο έναν φόνο σε ηλικία μόλις 19 ετών, και είχε αποφυλακιστεί 4 μήνες πριν τη δολοφονία του Χορευτάκη.

Τη μοιραία μέρα της δολοφονίας ο Μ. Χορευτάκης περπατούσε με συμφοιτητές του, όταν, περνώντας από μαγαζί, στο οποίο καθόταν ο 33χρονος, ο τελευταίος τους πέταξε κάποιο αντικείμενο στα πόδια. Όταν τα παιδιά ρώτησαν το λόγο αυτής της ενέργειας, ο 33χρονος σηκώθηκε και τους επιτέθηκε, χτυπώντας τους, με αποτέλεσμα οι τρεις φίλοι να αρχίσουν να τρέχουν.

Ο Μανώλης Χορευτάκης καταδιώχθηκε από το δράστη, ο οποίος τον έφτασε και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα με μαχαίρι στην καρδιά, ενώ αμέσως μετά το έσκασε. Συνελήφθη λίγες ημέρες μετά, σε καφενείο στο Βραχάσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Τα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας βάφτηκαν με αίμα – ”Γάζωσαν” εργάτες που ζητούσαν να πληρωθούν!

Βόνιτσα: Χαροπαλεύει στρατιώτης που έστειλε μήνυμα και κρεμάστηκε σε τρακτέρ!

Φθιώτιδα: Χαιρέτησε τους γείτονες και λίγο αργότερα σκοτώθηκε στην αυλή του σπιτιού του!

Πάτρα: Δάκρυα χαράς για τον 15χρονο μαθητή που επέστρεψε υγιής από το Αννόβερο!

Κρήτη: Κοιμήθηκε φτωχός και… ξύπνησε εκατομμυριούχος – Η χαρά του δεν κράτησε για πολύ…

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα δηλητήριο από τη Γεωργία εκβίαζε και θησαύριζε…

Κέρκυρα: Ο… νυσταγμένος τσιγγάνος δεν ξάπλωνε στο αεροδρόμιο για να ξεκουραστεί…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε