Τρίτη, 8 Οκτ.
27oC Αθήνα

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 4χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Κρήτη: Στο νοσοκομείο 4χρονο παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο
Φωτογραφία: Eurokinissi

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη, ένα 4χρονο παιδί το οποίο τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Το τροχαίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (07.10.2024) στα Φαλάσαρνα, όταν το 4χρονο παιδί που έκανε διακοπές με τους γονείς του στην Κρήτη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια του ατυχήματος με την Τροχαία να ερευνά το περιστατικό.

Το άτυχο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το παρέλαβε και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σφακίων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων, γράφει το cretapost.gr.

Οι γιατροί εκεί αποφάσισαν την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στα πόδια και το στήθος, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή του.

Πώς έγινε το συμβάν

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, το συμβάν έγινε χτες το βράδυ- περίπου στις 21:30-, σε κεντρικό δρόμο στο Φραγκοκάστελλο. Μια μεγάλη οικογένεια ξένων (που έρχονται μάλιστα κάθε χρόνο στα Σφακιά) περπατούσε στην άκρη του δρόμου.

Ήταν περίπου δέκα άτομα (αφού ήταν δύο συγγενικές οικογένειες μαζί), ενήλικοι και ανήλικοι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 4χρονο παιδί ξέφυγε της προσοχής τους και έφτασε στη μέση του δρόμου όπου χτυπήθηκε από όχημα.

Ευτυχώς το όχημα ήταν μικρό και η ταχύτητα του χαμηλή, ενώ υπήρχε και φως στον δρόμο, που σημαίνει ότι η αντίδραση του οδηγού ήταν πιο άμεση.

Άμεσα ειδοποιήθηκε του ΚΥ Σφακίων και ακολουθήθηκαν κατά γράμμα, όλα τα προβλεπόμενα, με συνέπεια το αγοράκι να έχει διαφύγει πλέον τον κίνδυνο, παρά τα τραύματά του.

Η οικογένεια του παιδιού επρόκειτο να αναχωρήσει από τα Χανιά στις 16 του μηνός αλλά πλέον οι εξελίξεις θα παρατείνουν τον προγραμματισμό, τουλάχιστον για τους γονείς του παιδιού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις