Site icon NewsIT

Κρήτη: Συγκλονίζει η αυτοκτονία γυναίκας με 40 μαχαιριές – Την βρήκαν νεκρή μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού που εργαζόταν!

07.04.2014 | 10:55
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η νεαρή οικιακή βοηθός έδωσε με μαρτυρικό τρόπο τέλος στη ζωή της - Ο ιατροδικαστής αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της αυτοκτονίας στο Φραγκοκάστελο...

Έναν φρικτό θάνατο υπέφερε η 38χρονη γυναίκα από του Βουλγαρία που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή στην τουαλέτα ενός σπιτιού στην περιοχή του Φραγκοκάστελου.

Η απελπισμένη γυναίκα σε κατάσταση αμόκ κατάφερε στον εαυτό της περισσότερες από 40 μαχαιριές στην προσπάθειά της να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι δεκάδες μαχαιριές που εντοπίστηκαν στο σώμα της δεν στάθηκαν ικανές για να κόψουν το νήμα της ζωής της, μέχρις ότου κατάφερε το τελευταίο και καίριο πλήγμα στο λαιμό της, που είχε ως αποτέλεσμα να της κόψει την καρωτίδα και να την οδηγήσει στο θάνατο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ”Πατρίς”, φως στην υπόθεση έριξε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ο οποίος εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας και συμπέρανε από τα ευρήματά ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία.

Μάλιστα, η ίδια φέρεται αρχικά να προσπάθησε με ένα κουζινομάχαιρο να κόψει τις φλέβες και στα δύο της χέρια αλλά δεν τα κατάφερε. Πήρε ένα δεύτερο μαχαίρι και προσπάθησε να το καρφώσει στην καρδιά της, όμως το πλήγμα που προκάλεσε ήταν επιφανειακό.

Σε κατάσταση αμόκ κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό της τουλάχιστον εφτά φορές μέχρις ότου επέλθει ο θάνατος! Ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για τουλάχιστον 40 προσπάθειες με τη χρήση δύο μαχαιριών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ξάνθη: Νέος θάνατος σε φυλακές – Μητροκτόνος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του!

Λάρισα: Συγκίνηση για τον θάνατο νεαρού πατέρα και τον σπαραγμό του παιδιού του – ”Λύγισε” μετά από μάχη 25 ημερών!

Πάτρα: Φοιτητής τίναζε χαλάκι και έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του – Δείτε φωτό!

Ξάνθη: Τι φαντάζεστε ότι έβλεπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής την ώρα που έβγαζε την προεκλογική του ομιλία; – Φωτό και βίντεο!

Θεσσαλονίκη: Εκεί που το παράνομο παρκάρισμα γίνεται νόμιμα – Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media!

Πρέβεζα: Ο βυθός του λιμανιού έκρυβε… εκπλήξεις που ξάφνιασαν ακόμα και τους δύτες – Φωτό και βίντεο!

Τρίκαλα: Η βιομηχανία της επαιτείας – Έτσι βγάζουν στο δρόμο παιδάκια και ανάπηρους (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version