Δευτέρα, 5 Αυγ.
28oC Αθήνα

Κρήτη: Τα περίεργα των εκλογών συνεχίζονται – Το αίτημα υποψηφίου με το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου με αφορμή την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου…

παρά το γεγονός ότι δεν αναμένεται να υπάρξουν δραματικές αλλαγές στα όσα έβγαλαν οι κάλπες. Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου παρουσιάζουν διαφορές σε σχέση με αυτά που γνωστοποίησε η Περιφέρεια Κρήτης, με κυριότερη την αλλαγή στη σειρά που εκλέγονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κριτσωτάκης και Βαρδάκης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Περιφέρειας ο Μιχάλης Κριτσωτάκης ερχόταν δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης πίσω από τον Γ. Μιχελογιαννάκη , όμως τα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου τον “ρίχνουν” στην τρίτη θέση.

Επανακαταμέτρηση σε όλα τα εκλογικά τμήματα ζήτησε και ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νεκτάριος Σκουλάς, ο οποίος κατατάχθηκε τρίτος σε σειρά ψήφων, μετά τους Κ. Δαμαβολίτη και Γρ. Μακαρώνα, με 1233 σταυρούς και τον ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής, με 1232 σταυρούς η Γεωργία Στεφανάκη

Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι ο υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Βρυσανάκης, ο οποίος συγκέντρωσε 1249 σταυρούς και βρέθηκε 4ος στο ψηφοδέλτιο του κινήματος ζήτησε επανακαταμέτρηση για ένα μόνο εκλογικό τμήμα, αναζητώντας… 4 σταυρούς!

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε