Site icon NewsIT

Κρήτη: “Θερμή” υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη με πανό και συνθήματα διαμαρτυρίας (Φωτό)

08.02.2020 | 11:49

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Ηράκλειο και πήρε το δρόμο για το Καστέλι. Στους δρόμους οι κάτοικοι της περιοχής.

Με διαμαρτυρία, μακριά από το σημείο που θα μιλήσει ο πρωθυπουργός και χωρίς να υπάρξουν έκτροπα, υποδέχεται μερίδα κατοίκων στο Καστέλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σηκώνοντας πανό για “δίκαιες αποζημιώσεις” όσων οι περιουσίες απαλλοτριώθηκαν, οι κάτοικοι στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” λίγο μετά τις 11.00 το πρωί. Στη συνέχεια αναχώρησε για το Καστέλι όπου θα παραστεί στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύει στην περιοδεία του η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και συγκεκριμένα ο υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καραγιάννης καθώς και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Ρέθυμνο όπου στις 13.30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση με φορείς στον χώρο του δημαρχείου.

Το ίδιο απόγευμα, στις 5.30, θα επισκεφτεί την 115 Πτέρυγα Μάχης.

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για Χανιά καθώς στις 7.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση στην αντιπεριφέρεια Χανιών.

Πηγή: cretapost.gr, ekriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version