Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κρήτη: Το δέμα της όμορφης γυναίκας έφερε συλλήψεις – Η μυστική επιχείρηση της αστυνομίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης πίστευε ότι είχε καταφέρει να ολοκληρώσει την αποστολή της, χωρίς να μπει σε περιπέτειες

Από τη σύλληψη μιας 40χρονης γυναίκας στον Πειραιά, οι αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι μιας υπόθεσης με ναρκωτικά που οδήγησε σε δύο ακόμα συλλήψεις, αυτή τη φορά στα Χανιά. Η 40χρονη συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, έχοντας προηγουμένως στείλει δέμα με το πλοίο της γραμμής, σε΄άγνωστο παραλήπτη στα Χανιά.

Οι λιμενικοί που γνώριζαν το περιεχόμενο του πακέτου περίμεναν την εμφάνιση του παραλήπτη για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και να ακολουθήσει η σύλληψή του, όπως και έγινε. Το πρωί της επόμενης ημέρας, στο λιμάνι της Σούδας εμφανίστηκε ένας 54χρονος για να παραλάβει τα “καλούδια”, ο οποίος και συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές ως παραλήπτης της ποσότητας των ναρκωιτκών ουσιών που του είχε στείλει η 40χρονη.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η επιχείρηση των αρχών δεν σταμάτησε εδώ αλλά ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του 54χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χαπιών καθώς και όπλα, μεταξύ των οποίων: μία βαλίτσα με διόπτρα, 1 μονόκανο κυνηγετικό όπλο, 1 σπαθί, 1 πτυσσόμενο γκλομπ και 338 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Οι έρευνες συνεχίζονται από το Λιμενικό, ενώ οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε