Λίγα λεπτά χρειάστηκαν μόνο για να μετατραπεί ένας ελληνικός καφές σε… φραπέ! Η διαδικασία απλή και… φυσική! Όπως διαβάζουμε στην επίμαχη ανάρτηση που κάνει το γύρο του facebook: ”Σιγοψήνεις τον ελληνικό καφέ στην χόβολη, όταν αρχίζει να παίρνει την πρώτη βράση βγάζεις το μπρίκι από τη φωτιά και βάζεις τον καφέ σε μία φλιτζάνα. Με αυτόν τον τρόπο φτιάχνεις έναν υπέροχο ελληνικό καφέ με πλούσιο άρωμα και γεύση. Πάμε τώρα να δούμε με ποιον τρόπο μετατρέπεις τον ελληνικό καφέ σε φραπέ…
Μόλις έχεις βάλει τον ελληνικό καφέ στην φλιτζάνα, τον παίρνεις για να τον απολαύσεις έξω στο κρύο. Τοποθετείς την φλιτζάνα, με το απαραίτητο ποτήρι νερό, στο χιόνι κι έτσι έχεις τον… φραπέ”
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πηγή: cretapost.gr