Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης δε φοβήθηκε να τα παρατήσει όλα, να πάει στο χωριό του και να μάθει...
πώς να χειρίζεται τη γη. Να ανακαλύψει τα μυστικά των τροφών, να καταφέρει να ξεχωρίζει τα χόρτα και εν τέλει να «στήσει» τη δική του επιχείρηση, η οποία έχει πια μεγάλη επιτυχία.
Η δουλειά του Δημήτρη Λυμπερόπουλου βασίζεται σε μια εξαιρετικά απλή ιδέα. Ψάχνει φαγητό. Φυσικό φαγητό. «Ασχολούμαι με την άγρια τροφή την οποία συλλέγουμε για λογαριασμό των συνεργατών μας και με νωπά λαχανικά τα οποία καλλιεργούμε. Επίσης διαχειριζόμαστε χωράφια άλλων και φροντίζουμε το προϊόν να πάει στον πελάτη τη σωστή στιγμή είτε είναι εστιατόριο είτε ιδιώτης», αναφέρει ο ίδιος μιλώντας στο Popaganda.gr και προσθέτει:
«Το φαγητό είναι αυτό που μπαίνει μέσα σου. Στην οικογένειά μου δεν είχαμε πάρα πολλά λεφτά αλλά ξοδεύαμε χρήματα –λόγου χάρη- για καλά ψάρια. Δε θα τσιγκουνευτείς αυτό που βάζεις μέσα σου. Όσο καλύτερα τρέφεσαι τόσο πιο υγιής είσαι. Οι άνθρωποι ξοδεύουν πολλά χρήματα για ρούχα ή υλικά αγαθά και πολλά λιγότερα για την ποιότητα του φαγητού τους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit