Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κρήτη: Βρέθηκε σώος και ασφαλής ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στα Χανιά κοντά στη Φαλάσαρνα

Κρήτη: Βρέθηκε σώος και ασφαλής ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς στα Χανιά κοντά στη Φαλάσαρνα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο ψαροντουφεκάς ήταν αγνοούμενος για ώρες στην Κρήτη, με τους δικούς του ανθρώπους να προσεύχονται για τη ζωή του. Το θρίλερ είχε αίσιο τέλος στα Χανιά, με τον 40χρονο να εντοπίζεται καλά στην υγεία του.

Θρίλερ με αίσιο τέλος στην Κρήτη και τα Χανιά. Ο αγνοούμενος ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε ζωντανός και καλά στην υγεία του, μετά από ώρες αγωνίας. Στελέχη του Λιμενικού τον εντόπισαν κοντά στην Αρχαία Φαλάσαρνα σώο και ασφαλή. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, μετά την περιπέτεια που έζησε.

Υπενθυμίζεται πως ο 40χρονος είχε πάει το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιουνίου του 2024 για ψαροντούφεκο ωστόσο οι ώρες περνούσαν και εκείνος δεν έδινε σημεία ζωής.

Οι συγγενείς του ενημέρωσαν αρχές χθες το βράδυ και έκτοτε ξεκίνησε μια μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του με τη συμμετοχή πλωτών σκαφών του λιμενικού σώματος, ιδιωτικά σκάφη αλλά και εθελοντές.

Οι άνδρες του λιμενικού χτένισαν όλη τη θαλάσσια περιοχή ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και στην ξηρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ψαροντουφεκάς είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε Κέντρο Υγείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις