Καθόλου άσχημη δεν ήταν η ιδέα Μεσαρίτη να κάνει τους χοχλιούς σουβλάκι και να τους ψήσει στα κάρβουνα.
Όσοι μάλιστα δοκίμασαν έμειναν εντυπωσιασμένοι.
Αν αμέσως μετά που θα τα βγάλεις , τα βουτήξεις και σε λαδόξιδο με λίγο αλάτι τότε γίνονται καταπληκτικά τονίζει η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά που μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε.
Και χοχλιούς σουβλάκι!!Όταν το είδαμε για πρώτη φορά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας , όταν πλησιάσαμε όμως και…
Gepostet von Δια-SOS-τε τη Μεσαρά am Samstag, 30. März 2019
Πηγή: cretapost