Κρήτη

Εικόνες ντροπής! Μπήκε σε κόκκινο κάδο για να πάρει ρούχα [pics]

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δεν είναι η πρώτη φορά. Μάλιστα, στην πλειοψηφία τους παιδιά είναι αυτά που μπαίνουν στους κόκκινους κάδους, προκειμένου να βγάλουν έξω, ρούχα και παπούτσια που έχουν αφήσει εκεί οι πολίτες.

Στις παρακάτω εικόνες, ένας άνδρας φαίνεται να έχει μπει σχεδόν ολόκληρος μέσα στον κόκκινο κάδο, προσπαθώντας να… “αλιεύσει” το περιεχόμενο!

KADOS

 

KADOS

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μεσημεριανή ώρα, στον κόκκινο κάδο που βρίσκεται στην οδό Μίνωος, στο ύψος ιδιωτικής κλινικής.

Πηγή: ekriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κρήτη
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κρήτη: Περισσότερα άρθρα