Κρήτη

Ηράκλειο: 18χρονος καταγγέλλει βιασμό στα κρατητήρια!

Μία σοβαρή καταγγελία ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου.

Ένας 18χρονος από το Πακιστάν κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 29χρονο ομοεθνή του μέσα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο άνδρες είχαν οδηγηθεί στα κρατητήρια επειδή σε έρευνα που έγινε από τις αστυνομικές αρχές δεν είχαν τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα για παραμονή τους στη χώρα.

Όπως ανέφερε ο 18χρονος, κατά την παραμονή του στα κρατητήρια βιάστηκε από τον 29χρονο, με τον ίδιον ωστόσο να αρνείται κάθε κατηγορία.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές αρχές ενώ και οι δύο οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια για απολογία.

πηγή: cretapost.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κρήτη
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κρήτη: Περισσότερα άρθρα