Site icon NewsIT
22:26 | 18.04.16

Κρητικός προσπάθησε να κλέψει το σπίτι συγγενή του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Στα πράσα πιάστηκε το μεσημέρι ένας 26χρονος στον Άγιο Ρωμανό λίγο πριν την Επισκοπή Ηρακλείου, ο οποίος προσπάθησε όπως λένε οι πληροφορίες να μπει σε σπίτι για να αρπάξει έναν τενεκέ με λάδι.

Οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από ιδιοκτήτη κοντινού σπιτιού ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία. Στο χωριό εκείνη την ώρα βρισκόταν αστυνομικός από το Α.Τ. Περιφέρειας ο οποίος είχε πάει για να ερευνήσει μία υπόθεση κλοπής που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα.

Έτσι, για κακή τύχη του 26χρονου Έλληνα, ο αστυνομικός έδρασε άμεσα και τον συνέλαβε επί τω έργω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το σπίτι το οποίο πήγε να διαρρήξει ο νεαρός ανήκει σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο πρόσωπο αργότερα στο τμήμα, αναγνώρισε τον νεαρό. Συνελήφθη για απόπειρα κλοπής ενώ η Αστυνομία εξετάζει πολύ προσεκτικά το ενδεχόμενο ο 26χρονος να εμπλέκεται και στην άλλη υπόθεση κλοπής που έγινε ελάχιστα λεπτά πριν και κατά την οποία κοσμήματα από σπίτι έκαναν φτερά.

Πηγή: ekriti

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version