Site icon NewsIT

Ξάνθη: Φίδι 1,5 μέτρου έκανε βόλτες στην πόλη! Βίντεο και φωτό

05.09.2014 | 13:38
ΦΩΤΟ από xanthipress.gr

ΦΩΤΟ από xanthipress.gr

Ένα μεγάλο φίδι, με μήκος που έφτανε το 1,5 μέτρο, βρέθηκε στην πόλη της Ξάνθης, εξαιτίας πιθανότατα της μεγάλης νεροποντής, την Τετάρτη και προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Αυτή είναι η εξήγηση που δίνεται από τις αρχές στο… απροσδόκητο εύρημα ενός περαστικού που τις ειδοποίησε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Περπατώντας στην οδό Περικλέους, από του πλέον πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, είδε έναν ασυνήθιστο επισκέπτη στο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Άμεσα ειδοποίησε τις αρχές και έφτασε περιπολικό που απέκλεισε το σημείο και όχημα με άνδρες της Πυροσβεστικής που ανέλαβαν να εξοντώσουν το φίδι. Είναι πιθανό το φίδι να ήταν νεκρό, όταν έφτασε η Πυροσβεστική.

Σίγουρα, η λαχτάρα για όσους το αντίκρισαν ήταν μεγάλη – και λόγω μεγέθους- ενώ η ασυνήθιστη παρουσία του μέσα στην πόλη, οφείλεται μάλλον, στο γεγονός ότι η οδός Περικλέους είναι προέκταση της μεγάλης κατηφόρας που καταλήγει στην πόλη από τα βουνά της περιοχής της Χρύσας και άρα ίσως παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά μέχρι το κέντρο της ακριτικής πόλης.

Πηγή: xanthipress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Βαριές “καμπάνες” στους διακινητές… ψυχών

Και νέος πνιγμός στα Χανιά

Εκπληκτικό βίντεο με κεραυνό που “χτυπά” την Καβάλα!

Εύβοια: Ο Ντάνιελ Μπατίστα τρώει… κίτρινα καρπούζια (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version