Site icon NewsIT

Ξάνθη: Η δυσάρεστη έκπληξη που προκάλεσε την έκρηξη των συνταξιούχων – Χαμός έξω από τις κλειστές τράπεζες με καυγάδες και φωνές (Βίντεο)!

01.07.2015 | 13:31
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Οι συνταξιούχοι σχημάτισαν από νωρίς το πρωί ατελείωτες ουρές έξω από τράπεζες - Το σημείωμα που θα δείτε ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη...

Ουρές σχημάτιζαν από τις πρώτες πρωινές ώρες οι ηλικιωμένοι έξω από τις τράπεζες της Ξάνθης για να παραλάβουν ένα μικρό ποσό των συντάξεών τους, με τις εντάσεις, τους καυγάδες αλλά και την απογοήτευση να κυριαρχούν.

Οι ηλικιωμένοι άρχισαν να προσέρχονται στα συνολικά πέντε υποκαταστήματα των Τραπεζών που λειτούργησαν για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους λίγο πριν από τις 07.00 πιάνοντας θέση μπροστά μπροστά στις κλειστές πόρτες των τραπεζικών υποκαταστημάτων.

Όσο περνούσε η ώρα οι ουρές έξω από τις Τράπεζες αυξάνονταν, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην Τράπεζα Πειραιώς (πρώην Αγροτική) αλλά και στο κεντρικό υποκατάστημα της Εθνικής, όπου κατεγράφη η μεγαλύτερη προσέλευση των συνταξιούχων!

Αυτό ωστόσο για το οποίο δεν είχαν ενημερωθεί οι συνταξιούχοι, μιας και αποφασίστηκε εντελώς ξαφνικά και μάλιστα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ήταν το γεγονός πως οι Τράπεζες αποφασίστηκε να εξυπηρετούν αλφαβητικά τους ηλικιωμένους και ως εκ τούτου όσοι δεν ήταν στην πρώτη λίστα (από το Α μέχρι και το Ι) θα έπρεπε να αποχωρήσουν χωρίς χρήματα!

Φυσικά αυτό όπως ήταν αναμενόμενο εξόργισε τους ηλικιωμένους που άρχισαν να διαμαρτύρονται και δη αυτοί που ήρθαν από διάφορα χωριά του Νομού, περιμένοντας από τα χαράματα για να παραλάβουν το ποσό των 120 ευρώ!

Πηγή: thrakitoday.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version