Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ξάνθη: «Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε, όχι να ξεχάσουμε» λέει στο newsit.gr ένας από τους επιζήσαντες του πολύνεκρου τροχαίου

Ξάνθη: «Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε, όχι να ξεχάσουμε» λέει στο newsit.gr ένας από τους επιζήσαντες του πολύνεκρου τροχαίου
xanthinews

«Είναι τραγικές οι καταστάσεις. Πρέπει να ηρεμήσουμε μετά από όλο αυτό που έγινε», αναφέρει στο newsit.gr ένας από τους επιζήσαντες από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, που είχε τραγικό απολογισμό τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων στην Ξάνθη.

Ο άνθρωπος που επέζησε από το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη, μιλώντας στο newsit.gr, ακόμα σοκαρισμένος από αυτό που βίωσε το πρωί της Κυριακής (16.6.2024), αναφέρει «προσπαθούμε να ηρεμήσουμε, όχι να ξεχάσουμε» ενώ προσθέτει ότι «όλα όσα έγιναν, ελέγχονται από την τροχαία, τα πάντα είναι καταγεγραμμένα. Είναι δύσκολο. Είναι τραγικές οι καταστάσεις. Πρέπει να ηρεμήσουμε μετά από όλο αυτό που έγινε».

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης Καβάλας, γύρω στις 8 το πρωί της Κυριακής (16/06/2026).

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις άντρες, οι οποίοι είχαν καταγωγή από τη Χαλκίδα και σύμφωνα με το egnomi είχαν πάει στην Ξάνθη, προκειμένου να πάρουν μέρος σε επαγγελματική υποχρέωση για γνωστή βιομηχανία. Στο όχημα επέβαιναν και μία Χαλκιδέα φοιτήτρια που σπούδαζε στην Κομοτηνή και μία αλλοδαπή κοπέλα που έμενε στην πόλη της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η παρέα των πέντε ατόμων προερχόταν από βραδινή διασκέδαση και πήγαιναν για μπάνιο στο Νέστο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μοιραίο αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο.

Τραγικά πρόσωπα είναι οι γονείς και οι συγγενείς των τεσσάρων παιδιών που χάθηκαν στην άσφαλτο, δύο ανδρών 26 και 27 ετών και δυο γυναικών 28 και 22 ετών αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πέμπτος επιβάτης του αυτοκινήτου, ένας άνδρας 22 ετών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα.

Από το λεωφορείο ελαφρά τραυματίας είναι ο 52χρονος οδηγός, και άλλα τρία άτομα με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο πετάχτηκε 150 μέτρα και κατέληξε να γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης, Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις