Site icon NewsIT

Ξάνθη: Τι φαντάζεστε ότι είπε στους λογιστές της μία γυναίκα που ήθελε να πάρει το κοινωνικό μέρισμα;

22.04.2014 | 11:47
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Κωμικοτραγικές είναι οι ιστορίες που εκτυλίσσονται καθημερινά στα κατά τόπους λογιστικά γραφεία της Ξάνθης τις τελευταίες ημέρες και μετά την έναρξη υποβολής των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα.

Τα λογιστικά γραφεία της περιοχής στην κυριολεξία κατακλύστηκαν από πολίτες που αναζητούσαν μανιωδώς τρόπο να… ζεσταθούν οι τσέπες τους. Το πρωί της Τρίτης μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι λογιστές που καταφθάνοντας στους χώρους εργασίας τους αντίκριζαν πολίτες να τους αναμένουν ώστε να καταβάλουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα τη σχετική αίτηση.

Δεν λείπουν βέβαια και τα… παρατράγουδα καθώς και οι απέλπιδες προσπάθειες ορισμένων να βρουν τρόπο να πάρουν τα πολυπόθητα χρήματα. Μια κάτοικος μάλιστα της Ξάνθης ζήτησε από γνωστό λογιστικό γραφείο να της υποβάλουν αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα στο όνομα ενός συγγενικού της προσώπου, που απεβίωσε μόλις, ώστε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του!

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ακόμη και το Μεγάλο Σάββατο υποβάλλονταν αιτήσεις, ενώ μέχρι την Τρίτη πανελλαδικά είχαν υποβληθεί περισσότερες από 140.000 αιτήσεις, εκ των οποίων οι 25.000 είχαν ήδη εγκριθεί ενώ 40.000 είχε απορριφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Συγκλονίζει ο θάνατος του Γιώργου Γυπαράκη – Ο δράστης που έριχνε μεθυσμένος μπαλωθιές οδηγήθηκε στον εισαγγελέα!

Σαντορίνη: Αυτοψία στο σημείο που τραυματίστηκε η Αμερικανίδα τουρίστρια από αυτοσχέδιο βεγγαλικό – Αίμα στα σκαλιά που οδηγούν στην εκκλησία!

Ιθάκη: Στη δημοσιότητα οι μακέτες της μυθικής επένδυσης – Αυστραλοί μετατρέπουν γωνιά του νησιού σε επίγειο παράδεισο (Φωτό)!

Μακεδονία: Τραγωδία κάτω από γέφυρα με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες – Σκοτώθηκε ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου!

Αιτωλοακαρνανία: Η βουλευτής που κέντρισε τα βλέμματα στο παραδοσιακό γαϊτανάκι – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version