Δευτέρα, 29 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ξάνθη: Τι φαντάζεστε ότι έβλεπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής την ώρα που έβγαζε την προεκλογική του ομιλία; – Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Μια είδηση που αν μη τι άλλο προκαλεί χαμόγελα – Ο λευκοντυμένος ομιλητής πήρε θέση μπροστά από το μικρόφωνο και ξεκίνησε – Το θέμα όμως είναι τα όσα έβλεπε στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης

Ο λόγος για τα μέλη του κόμματος “Ελπίδα Πολιτείας”, που διεκδικεί την είσοδό του στην Ευρωβουλή στις εκλογές του Μαΐου και τα οποία το πρωί της Κυριακής επιφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη στους κατοίκους της Ξάνθης.

Μια μικροφωνική εγκατάσταση τοποθετήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με ένα μέλος του κόμματος να… βγάζει λόγο απευθυνόμενος ωστόσο… στο κενό! Η Πλατεία ήταν άδεια από κόσμο ενώ ελάχιστοι ήταν και οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες στα γύρω καφέ. Ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τους διοργανωτές της προεκλογικής εκδήλωσης οι οποίοι συνέχισαν απτόητοι το έργο τους που δεν ήταν άλλο από την έκθεση της προγραμματικής διακήρυξης του κόμματός τους.
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Γερμανοί, Μνημόνια και κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών είχαν την τιμητική τους, με τους περαστικούς να στέκονται απορημένοι προσπαθώντας να αντιληφθούν τι ακριβώς έβλεπαν μπροστά τους. Μάλιστα ένα μέλος του κόμματος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τον βασικό ομιλητή της εκδήλωσης.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το κόμμα “Ελπίδα Πολιτείας” κατάφερε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής αναβίωσαν ιστορικές στιγμές μιας άλλης εποχής. Δείτε το βίντεο του thrakitoday.com…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ξάνθη: Νέος θάνατος σε φυλακές – Μητροκτόνος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του!

Λάρισα: Συγκίνηση για τον θάνατο νεαρού πατέρα και τον σπαραγμό του παιδιού του – ”Λύγισε” μετά από μάχη 25 ημερών!

Πάτρα: Φοιτητής τίναζε χαλάκι και έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του – Δείτε φωτό!

Θεσσαλονίκη: Εκεί που το παράνομο παρκάρισμα γίνεται νόμιμα – Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media!

Τρίκαλα: Η βιομηχανία της επαιτείας – Έτσι βγάζουν στο δρόμο παιδάκια και ανάπηρους (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε