Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ξάνθη: Του έριξε σφαλιάρα και… πέθανε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τη ζωή του έχασε ένας 16χρόνος τσιγγάνος στην Ξάνθη, ο οποίος μεταφέρθηκε λιπόθυμος στο Νοσοκομείο μετά από καυγά  με έναν 18χρόνο.

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, o νεαρός, ενώ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών – εκτιμάται ότι είχε εισπνεύσει γκαζάκι- διαπληκτίστηκε με έναν 18χρόνο.

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, μετά από μια σφαλιάρα από τον 18χρόνο, ο τοξικομανής λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

“Ο 16χρόνος μεταφέρθηκε ζωντανός στο Νοσοκομείο όπου μέσα σε λίγη ώρα έχασε τη ζωή του. Του έγινε τεχνική αναπνοή αλλά δεν κατέστη εφικτό να κρατηθεί στη ζωή”
αναφέρει ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή του νεαρού, κύριος Νίκος Κνηφίδης, μιλώντας στοThrakiToday.com

Εξήγησε πως “ο νεαρός βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, διαπληκτίστηκε με έναν 18χρόνο και λιποθύμησε. Ο θάνατός του δεν αποδίδεται στη συμπλοκή, καθώς δεν έφερε σημάδια σωματικής βίας ο θανών, πέραν μόνο κάποιες μικρές εκδορές στο πρόσωπο”.

Τα ευρήματα της νεκροψίας εστάλησαν για περαιτέρω τοξικολογική διερεύνηση και τα αποτελέσματά τους αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμα:

Απόφαση ΣτΕ: Συνεχίζονται τα έργα της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές

Έβαζε φωτιά γιατί… του άρεσε να βλέπει τις φλόγες! Στον εισαγγελέα ο εμπρηστής της Μεσσήνης

Σε τουλάχιστον 10 σπίτια έχουν μπει οι δραπέτες των Τρικάλων σε ορεινή Φωκίδα και Ναυπακτία!

Βοιωτία: Μάχη με τις φλόγες και τον αέρα δίνουν οι πυροσβέστες στο Μαυρομάτι

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε