Τοπικά Νέα

Ξόδεψαν 1.150 ευρώ για ένα γεύμα της Θάνου στη Λέσβο!

1.150 ευρώ κόστισε στο Δήμο Λέσβου το γεύμα που παρέθεσε στην υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου και σε μέλη της αντιπροσωπείας της κατά τη διάρκεια της έκτακτης επίσκεψης στο νησί λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvospost το μενού που επέλεξε ο Δήμος Λέσβου σε γνωστή ταβέρνα στο Φανάρι Μυτιλήνης για την πρωθυπουργό Β. Θανου ήταν πλούσιο: φαγκρί, πράσινη σαλάτα, θαλασσινά, λευκό κρασί και τοπικά εδέσματα. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται και μετανάστες λίγα μέτρα από την ταβέρνα κατασκήνωναν στο δρόμο και έτρωγαν ότι έβρισκαν, ο Δήμος ξόδευε πάνω από 1000€ σε τραπεζώματα….

Πηγή: LesvosPost

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα