Τρίτη, 1 Οκτ.
21oC Αθήνα

Λακωνία: Επεισοδιακές συλλήψεις σε μπλόκο της αστυνομίας – Ο οδηγός έβαλε ξαφνικά όπισθεν (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr
ΦΩΤΟ από tharrosnews.gr

Οι αστυνομικοί περίμεναν το επίμαχο αυτοκίνητο σε μπλόκο. Όταν το είδαν να πλησιάζει έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει…

Να συγκρουστούν με σφοδρότητα με το αυτοκίνητο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, στο οποίο επέβαιναν αστυνομικοί του Τμήματος Καρδαμύλης, αποφάσισαν χθες τα ξημερώματα τρεις Αλβανοί, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από μπλόκο που τους είχαν στήσει στο Σταυροπήγιο Μάνης. Για άλλη μια χρονιά οι αστυνομικοί είχαν καταγράψει κρούσματα κλοπών σε ενοικιαζόμενα καταλύματα σε διάφορες περιοχές της Μάνης, με θύματα τουρίστες. Ύστερα από πληροφορίες σχεδόν το σύνολο της αστυνομικής δύναμης του Τμήματος Καρδαμύλης έστησε τα ξημερώματα μπλόκο στην περιοχή του Σταυροπηγίου. Λίγο πριν από τις 06.00 εμφανίστηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Αλβανοί. Στο σήμα που τους έγινε να σταματήσουν, όχι μόνο δεν υπάκουσαν στις οδηγίες των αστυνομικών, αλλά όταν είδαν ότι εγκλωβίστηκαν, ο οδηγός έβαλε όπισθεν και με σφοδρότητα έπεσε στο συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Καλαμάτας, που είχε δανειστεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές.

Ευτυχώς, από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός των αστυνομικών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ αμέσως μετά ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους τρεις Αλβανούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις δράστες διέμεναν στην Καλαμάτα και κατηγορούνται για τη διάπραξη κλοπών.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε