Site icon NewsIT

Λαμία: 39χρονος αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του: «Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα» λέει ο θείος του

11.10.2024 | 09:15
Λαμία: 39χρονος αυτοπυροβολήθηκε και βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του: «Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα» λέει ο θείος του

Σε πένθος βυθίστηκε η Ροδίτσα  Λαμίας καθώς λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης (10.10.24) ένας 39χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό από το ίδιο του το όπλο.

«Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ από το υπόγειο, κατέβηκε η μάνα του και τον είδε νεκρό» λέει στο newsit.gr ο θείος του 39χρονου που βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό από το ίδιο του το όπλο, το απόγευμα της Πέμπτης στη Ροδίτσα Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, παντρεμένο με δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι  Είχαν σπίτι στη Λαμία, η γυναίκα του εργαζόταν στον τομέα της υγείας και τίποτα δεν προμήνυε να έχει σχεδιάσει ο 39χρονος αυτή την πράξη.

«Ο ανιψιός μου ήρθε περίπου επτά παρά το απόγευμα στο πατρικό του να δει τους γονείς του. Στο σπίτι είχανε υδραυλικό για να φτιάξουν τον ηλιακό και τότε βρήκε την ευκαιρία προφασιζόμενος ότι έχει και αυτός κάτι δουλειές στο υπόγειο και κατέβηκε κάτω. Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ, κατέβηκε η μάνα του και τον είδε νεκρό, έτσι όπως δεν πρέπει καμία μάνα να δει το παιδί της. Η γυναίκα οταν τον είδε άρχισε να φωνάζει και ήταν σε σοκ. Εμένα με ειδοποίησαν και μου είπαν τρέξε ο ανιψιός σου αυτοκτόνησε. Όταν έφτασα φωνάξαμε την αστυνομία και μετά ήρθε και το ΕΚΑΒ» αναφέρει στο newsit.gr ο θείος του 39χρονου, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ανιψιός του δεν ζει πλέον.

«Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα που να γνωρίζαμε, ούτε ήταν κλειστός χαρακτήρας. Κανένας όμως δεν μπορεί να ξέρει τι είχε στο μυαλό του, το μόνο που έλεγε ειναι ότι τον άγχωνε η δουλειά. Πριν να κάνει αυτή την πράξη φώναξε τον οδηγό από το φορτηγό να έρθει και του έδωσε κάτι τιμολόγια που θα τα χρειαζόταν ο οδηγός αύριο για το δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένη» τονίζει έντονα φορτισμένος.
 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version