Δευτέρα, 21 Οκτ.
16oC Αθήνα

Λαμία: Άλλοι δύο νεκροί από κορονοϊό μέσα σε λίγες ώρες

Χιλή

Δεν έχουν τέλος οι θάνατοι από κορονοϊό στη Λαμία με άλλα δύο άτομα προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων.

Πρόκειται για δύο ηλικιωμένους μία 82χρονη και έναν 81χρονο που αμφότεροι νοσηλεύονταν στην Κλινική Κορονοϊού στο Πέτρινο κτίριο και δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τις επιπλοκές που τους δημιούργησε ο κορονοϊός

Ο Ιανουάριος θυμίζει έντονα τον «εφιάλτη» που βίωσε η Φθιώτιδα από τα τέλη Νοεμβρίου με τη μετάλλαξη «Δέλτα», καθώς μετρά μέχρι στιγμής 25 νεκρούς.

Οι περισσότεροι είναι άνδρες, 19 (76%), ενώ η διάμεση ηλικία είναι στα 77 έτη. Σύμφωνα το LamiaReport.gr μόνο τρεις εξ αυτών ήταν εμβολιασμένοι με τις δύο δόσεις, ενώ ένα ακόμη άτομο είχε κάνει την 1η δόση.

Η πίεση στη ΜΕΘ Κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας παραμένει, με νέες εισαγωγές και συγκεκριμένα ενός 47χρονου Λαμιώτη με σοβαρό υποκείμενο νόσημα, που είναι εμβολιασμένος και ενός 68χρονου από το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Επίσης είχαμε και τρεις εισαγωγές στο Πέτρινο (ηλικίες 61 έως 96 ετών), όπως είχαμε και αντίστοιχα και οκτώ εξιτήρια και έναν ασθενή που μεταφέρθηκε στην Πνευμονολογική, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσηλεύονται 49 άτομα, που είναι ο μικρότερος αριθμός από 8 Ιανουαρίου.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις