Τρίτη, 2 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Λαμία: Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ ο 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Εύβοια

Λαμία: Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ ο 17χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Εύβοια

Ώρες αγωνίας για 17χρονο που παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου στη Λαμία. Ο νεαρός τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Εύβοια. Ήταν σε αυτοκίνητο, μαζί με δύο φίλους του.

Ως εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς του νοσοκομείου στη Λαμία, η κατάσταση ενός 17χρονου που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο στην Εύβοια. Καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Μπροστά του, ήταν δύο φίλοι του, που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά και η κατάσταση της υγείας τους, δεν εμπνέει ανησυχία. Ο νεαρός υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πλέον παραμένει διασωληνωμένος σε ΜΕΘ. Από την πρώτη στιγμή, βρίσκονται στο πλευρό του, οι δικοί του άνθρωποι που προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Το σοβαρό τροχαίο με τον τραυματισμό των τριών νεαρών ηλικίας 23, 21 και 17 ετών, σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (01/07/2024) στη Βόρεια Εύβοια. Συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Αγίου Γεωργίου Λιχάδας – Αιδηψού, στη θέση «Πόρτο Πεύκο», ΙΧΕ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, κάτω από άγνωστες προς το παρόν συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάντρα.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση στο τσιμεντένιο τοιχίο, τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός και ο 21χρονος συνοδηγός, ενώ ο 17χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε πιο σοβαρά στο κεφάλι.

Οι τρεις νεαροί μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγεία Ιστιαίας και στη συνέχεια λίγο μετά τα μεσάνυχτα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, για τους δύο πρώτους, που είναι αλλοδαποί, εξετάστηκε το ενδεχόμενο της νοσηλείας τους στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, εξαιτίας των χτυπημάτων στο θώρακα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός τους.

Ο ανήλικος όμως εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας.

Προανάκριση για το τροχαίο διεξάγει το ΑΤ Ιστιαίας που περιμένει και τις αιματολογικές εξετάσεις για να ξεκαθαρισθεί αν ο 23χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις