Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Λαμία: Έστριψε απότομα χωρίς να κοιτάξει και πήρε παραμάζωμα οδηγό μηχανής – Εικόνες από το τροχαίο

Λαμία: Έστριψε απότομα χωρίς να κοιτάξει και πήρε παραμάζωμα οδηγό μηχανής – Εικόνες από το τροχαίο

Ακόμα ένα τροχαίο στη Λαμία, με τη ζωή του 27χρονου να σώζεται κυρίως από το κράνος που φορούσε…

Το κράνος σώζει ζωές και αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά στη Λαμία. Ο 27χρονος οδηγός της μηχανής παρασύρθηκε από αγροτικό αυτοκίνητο και τραυματίστηκε. Χωρίς το κράνος η ζωή του θα είχε διατρέψει σοβαρότατο κίνδυνο από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το τροχαίο σημειώθηκε πιθανότατα από το λάθος χειρισμό και την απροσεξία που επέδειξε ο οδηγός του οχήματος.

Το κράνος έσωσε τη ζωή 27χρονου Λαμιώτη δικυκλιστή που το πρωί συγκρούστηκε με αγροτικό σε διασταύρωση. Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί στην οδό Στυλίδος, στο ύψος της Μεγάλης Βρύσης. Ο 27χρονος κινούταν κανονικά με κατεύθυνση από Λαμία προς Στυλίδα.

Όταν έφτασε στη δεύτερη είσοδο για Μεγάλη Βρύση, ο 65χρονος οδηγός ενός αγροτικού που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να μπει στη Μεγάλη Βρύση. Ο 27χρονος προσπαθησε να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά τελικά δεν τα καταφερε και έπεσε με δύναμη στο πίσω πλαϊνό μέρος του αγροτικού.

Ακούγοντας τον θόρυβο, οι περίοικοι πετάχτηκαν έξω και έτρεξαν να βοηθήσουν τον άτυχο δικυκλιστή. «Δεν το είδε καθόλου το παιδί. Έστριψε χωρίς να το δει. Το κράνος του έσωσε τη ζωή», λέει στο lamiareport.gr, ένας από τους οδηγούς που βρέθηκε στο σημείο την ώρα του τροχαίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις