Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Λαμία: Γίνεται viral το κουτάβι που «υιοθέτησε» και θηλάζει μια αδέσποτη σκυλίτσα

Λαμία: Γίνεται viral το κουτάβι που «υιοθέτησε» και θηλάζει μια αδέσποτη σκυλίτσα

Το κουτάβι βρέθηκε σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στη Λαμία και υπήρξε κινητοποίηση για να σωθεί η ζωή του. Τα πλάνα δείχνουν ορισμένα από αυτά που ακολούθησαν…

Το πρωί της Δευτέρας 8 Μαϊου, τα μέλη φιλοζωικής στη Λαμία ειδοποιήθηκαν από διευθυντή σούπερ μάρκετ, για νεογέννητο κουτάβι, παρατημένο στο πάρκινγκ του καταστήματος. Το είχαν πετάξει μέσα σε ένα κουτί, ήταν σε άσχημη κατάσταση και οι υπάλληλοι είχαν αναστατωθεί με την απάνθρωπη πράξη.

Κινητοποιήθηκαν αμέσως εθελοντές της πόλης και το κουτάβι βρίσκεται στην αγκαλιά μιας αδέσποτης σκυλίτσας, η οποία το θηλάζει. «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιον λόγο βάζει το νεογέννητα σε κουτί κάποιος και το αφήνει σε ένα πάρκινγκ  σούπερ μάρκετ. Ας το άφηνε να μεγαλώσει τουλάχιστον» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Στη Λαμία μόνο τον τελευταίο μήνα, έχουν βρεθεί περίπου 10 σακούλες μέσα στα σκουπίδια με νεογέννητα γατάκια και κουταβάκια. Οι εθελοντές που είναι ελάχιστοι και χρειάζονται την αρωγή σας είναι εξουθενωμένοι. Παλεύουν όμως και γίνονται αλυσίδα για να τους χαρίσουν πίσω τη ζωή τους που κάποιοι αποφάσισαν με βίαιο τρόπο να αφαιρέσουν».

Για το μικρούλι μας έγιναν αλυσίδα και το έσωσαν η Κωνσταντίνα, η Χρυσάνθη, η Αννίτα και η Μάρτζη, τις οποίες ευχαριστούμε  πολύ. Και εννοείται, ότι μετά τον απογαλακτισμό του μπορεί να δοθεί για υιοθεσία και γι’ αυτό ήδη ψάχνουμε κηδεμόνα για υιοθεσία. Δείτε υπέροχο βίντεο με την αδέσποτη σκυλίτσα που το θηλάζει.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις