Site icon NewsIT

Λαμία: Οργή για τη διάρρηξη στο σπίτι του γιατρού Γιώργου Νερολή λίγες ώρες μετά την κηδεία του

22.08.2024 | 09:54
Λαμία: Οργή για τη διάρρηξη στο σπίτι του γιατρού Γιώργου Νερολή λίγες ώρες μετά την κηδεία του

Σε εξέλιξη οι έρευνες στη Λαμία, για τη διάρρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του αείμνηστου γιατρού Γιώργου Νερολή, λίγες μόνο ώρες μετά την κηδεία του.

Η διάρρηξη στη Λαμία ολοκληρώθηκε και οι δράστες κατάφεραν να απομακρυνθούν. Είχαν περάσει λίγες μόνο ώρες από την κηδεία του γιατρού Γιώργου Νερολή, που έμενε για χρόνια, στο συγκεκριμένο ακίνητο. Κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει καταθέσεις στην αστυνομία, ενώ περισσότερο φως στα όσα έγιναν, αναμένεται να ρίξουν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Στενοί συγγενείς του αείμνηστου επιστήμονα, δεν μπορούν να κρύψουν την οργή και την πίκρα τους, μετά τα όσα συνέβησαν.

Δεν σεβάστηκαν ούτε τον ανθρώπινο πόνο, οι άγνωστοι δράστες που έκαναν διάρρηξη στο σπίτι του αείμνηστου γιατρού Γιώργου Νερολή, λίγες μόλις ώρες μετά την κηδεία του. Δεν είχε νυχτώσει καλά – καλά όταν άγνωστος αριθμός δραστών, έσπασε την πόρτα του σπιτιού του γιατρού στην οδό Εκκλησιών στη Λαμία και πέρασαν στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr οι δράστες έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας προφανώς για χρήματα και τιμαλφή. Μάλιστα, γείτονας φέρεται να είδε τρία ύποπτα άτομα να κινούνται στην περιοχή πιθανότατα μετά τη διάρρηξη και κατά την αποχώρησή τους.

Δεν έγινε γνωστό αν έλειψαν πράγματα, ωστόσο ενημερώθηκε για το περιστατικό η αστυνομία, που αναζητεί τους δράστες και μέσω καμερών που υπάρχουν στη γύρω περιοχή.

Ο Γιώργος Νερολής πέθανε στα 86 χρόνια της ζωής του. Υπηρέτησε για δεκαετίες την ιατρική επιστήμη, αλλά και τον αθλητισμό, καθώς το μεγάλο του πάθος ήταν το ποδόσφαιρο. Η φυσιογνωμία του δέσποζε στα Φθιωτικά γήπεδα, όχι μόνο στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας του νομού, τον ΑΣ Λαμία, αλλά και σε όλες τις κατηγορίες του τοπικού, όπου πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του ως γιατρός.

Το 1994 κατέβηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων. Από το 2002 έως το 2010 υπηρέτησε τον Δήμο Λαμιέων ως αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Διετέλεσε γιατρός στην ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας για 40 και πλέον χρόνια

Τη μνήμη του, τίμησαν στην κηδεία που έγινε στη Λαμία, συγγενείς και φίλοι του 86χρονου. Έχαιρε της εκτίμησης και της αγάπης  συνδημοτών του και διατήρησε το ιατρείο του για όσο βαστούσαν οι φυσικές του δυνάμεις. Επρόκειτο για μια προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στους χώρους που δραστηριοποιήθηκε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version