Site icon NewsIT

Λαμία: Το αμαρτωλό δίδυμο Αλβανών και οι αποκαλύψεις των αστυνομικών που τους έκαναν έλεγχο (Φωτό)!

26.11.2015 | 10:14
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Γέμισε με κλοπιμαία ο 3ος όροφος του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν τώρα να βρουν...

πόσες κλοπές είχε κάνει το δίδυμο από το Σταυρό Λαμίας. Στις φωτογραφίες βλέπετε μερικά από όσα είχαν κλέψει δυο Αλβανοί, ηλικίας 41 και 35 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης όταν οι δυο αλλοδαποί κατέβαιναν από την περιοχή της Αμφίκλειας προς Λαμία και κινούταν από τον παλιό δρόμο του Μπράλου. Είχαν όμως την ατυχία να πέσουν πάνω σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας οι οποίοι θεώρησαν ύποπτους τους επιβάτες του Audi που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία και το σταμάτησαν για έλεγχο. Όταν ανοιξαν το πορτμπαγκάζ επιβεβαιώθηκαν, αφού ήταν γεμάτο κλοπιμαία.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στα σπίτια των δυο “ποντικών” βρέθηκαν πάρα πολλά κλοπιμαία. Όπως προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα (από 30-10 έως και 23-11-2015), είχαν “χτυπήσει” τουλάχιστον 4 εξοχικά στην περιοχή της Αμφίκλειας Φθιώτιδας στον Επτάλοφο Φωκίδας. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πλήθος ηλεκτρικών & μηχανοκίνητων εργαλείων, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, διαρρηκτικά εργαλεία (κόφτης, κατσαβίδια, τανάλια κ.α.),
2 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, ένα παιδικό ποδήλατο & διάφορα άλλα αντικείμενα.

Πηγή:

lamiareport.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version