Site icon NewsIT

Λαμία: Ζευγάρι έφυγε από πιτσαρία χωρίς να πληρώσει, το θέατρο σε ντελιβερά και το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη

23.08.2024 | 09:04
Λαμία: Ζευγάρι έφυγε από πιτσαρία χωρίς να πληρώσει, το θέατρο σε ντελιβερά και το ξέσπασμα του ιδιοκτήτη

Το ζευγάρι μπήκε σε πιτσαρία στη Λαμία και έδωσε παραγγελία. Λίγο αργότερα ο άντρας και η γυναίκα έφευγαν, χωρίς να έχουν πληρώσει τον λογαριασμό.

Οι κάμερες ασφαλείας στην πιτσαρία έχουν καταγράψει τις επίμαχες σκηνές και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στη Λαμία, απειλεί πως αν το ζευγάρι δεν εμφανιστεί για να πληρώσει την οφειλή, θα καταφύγει στην αστυνομία. Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα που περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία, για να φύγουν χωρίς να πληρώσουν και στη συνέχεια έπαιξαν θέατρο σε υπάλληλο – ντελιβερά του καταστήματος, που τους εντόπισε στην ευρύτερη περιοχή.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Τετάρτης 21 Αυγούστου του 2024 σε πιτσαρία στην πλατεία Διάκου στη Λαμία, με νεαρό ζευγάρι να σηκώνεται και να φεύγει χωρίς να πληρώσει, αφού πρώτα έφαγε τα όσα είχε παραγγείλει. Η «φυγή» του ζευγαριού, έγινε σε χρονικό σημείο που οι υπάλληλοι ήταν εντός του καταστήματος.

Ντελιβεράς της επιχείρησης ξεκίνησε με το μηχανάκι για να τους βρει και τους εντόπισε κοντά στην οδό Βύρωνος, στη Λαμία. Στην παρατήρησή του ότι έφυγαν χωρίς να πληρώσουν, ο άνδρας ρωτούσε τη γυναίκα και η γυναίκα τον άνδρα, υποτίθεται γιατί ο ένας πίστευε ότι είχε πληρώσει ο άλλος.

Τότε του είπαν ότι επιστρέφουν στο μαγαζί για να πληρώσουν, αλλά μόλις ο ντελιβεράς απομακρύνθηκε, εξαφανίστηκαν για δεύτερη φορά προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Δεν είναι το ποσό που έχασα, ο λόγος που δημοσιοποιώ το θέμα», λέει στο lamiareport.gr ο ιδιοκτήτης της γνωστής επιχείρησης Νίκος Χάρλας, «αλλά ο τρόπος και η πονηριά που χρησιμοποιήσαν για να το σκάσουν χωρίς να πληρώσουν».

«Μπορεί να συμβεί στον καθένα να διαπιστώσει ξαφνικά ότι δεν έχει πάνω του λεφτά ή δεν του φτάνουν. Να έχει κάποια ανάγκη οτιδήποτε. Αρκούσε να μου το πούνε και θα βρίσκαμε τη λύση. Με πείραξε όμως η εν γένει συμπεριφορά τους. Έφυγαν σαν τους κλέφτες και κορόιδεψαν και τον υπάλληλο.

Για αυτό πριν δημοσιοποιήσω το υλικό από τις κάμερες στην αστυνομία, θα παρακαλούσα να περάσουν από το μαγαζί να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα. Και αν ντρέπονται ας αφήσουν το ποσό κάτω από την πόρτα όταν το μαγαζί είναι κλειστό…».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version