Site icon NewsIT

Λάρισα: Άγριος καβγάς στο κέντρο της πόλης – Τον κυνήγησε και του πέταξε τσιμεντόλιθο

11.10.2024 | 15:58
Λάρισα: Άγριος καβγάς στο κέντρο της πόλης – Τον κυνήγησε και του πέταξε τσιμεντόλιθο

Απίστευτες εικόνες από το κέντρο της Λάρισας χθες το βράδυ (10.10.2024) εξαιτίας ενός επεισοδίου. Εξαγριωμένοι άνδρες ξεκίνησαν να λογομαχούν με αποτέλεσμα ο ένας να βγει εκτός εαυτού, να κυνηγήσει τον δεύτερο και να του επιτεθεί με έναν τσιμεντόλιθο.

Το άγριο επεισόδιο έγινε μέσα στην μέση του δρόμου, με τους περαστικούς που τύχαινε να περπατούν στο κέντρο της Λάρισας εκείνη την ώρα, να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο άνδρες καβγάδισαν έντονα στον πεζόδρομο της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα, σύμφωνα με το onlarissa.

Τα αίματα «άναψαν» γρήγορα και ο ένας άνδρας ξεκίνησε να κυνηγά τον δεύτερο προς την κεντρική πλατεία της περιοχής. Τότε άρπαξε έναν τσιμεντόλιθο από την άκρη του δρόμου που γινόντουσαν έργα και με δύναμη τον πέταξε προς τον άλλον άνδρα.

Δείτε το βίντεο:

Τον κυνηγούσε με τσιμεντόλιθο στο χέρι στο κέντρο της Λάρισας!

Ευτυχώς ο τσιμεντόλιθος δεν τραυμάτισε τον άνδρα.

Αν και οι περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία για το επεισόδιο, οι εμπλεκόμενοι δεν εντοπίστηκαν καθώς διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: Onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version