Site icon NewsIT

Λάρισα: Αναρχικοί κατέλαβαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ”Για κάποιους στο κόμμα, το όχι σημαίνει ναι”!

15.07.2015 | 13:24
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Αναρχικών Λάρισας προχώρησαν γύρω στις 11.00 το πρωί σε κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη...

Οι καταληψίες αντιδρούν με αυτό τον τρόπο στο μνημόνιο που συμφώνησε να υπογράψει με τους δανειστές η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάληψη θα συνεχιστεί μέχρι το απόγευμα, οπότε οι καταληψίες καλούν σε συγκέντρωση και πορεία στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων:

”Για κάποιους το όχι σημαίνει ναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς είμαστε με αυτούς που ψήφισαν όχι σαν μια πρώτη μορφή αντίστασης. Με αυτούς που αντιλαμβάνονται τα πολιτικά παιχνίδια της κυβέρνησης και δεν τρέφουν αυταπάτες. Είτε με ρήξη, είτε με νέο συμβιβασμό το πρόβλημα βρίσκεται στον καπιταλισμό και τους θεσμούς τους. Όσο επιλεγούμε να είμαστε κομμάτι αυτού του συστήματος, κομμάτι της Ευρώπης, τα νέα μνημόνια είναι μονόδρομος.

Είμαστε εδώ, κλείνουμε τα δελτία των 8 και παίρνουμε την ενημέρωση και τη ζωή στα χέρια μας. Όπως περιμέναμε το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από ένα νέο μνημόνιο. Πιστοί στις προσταγές της ΕΕ, ακολουθώντας το έργο των προηγούμενων, συνεχίζουν να σπρώχνουν την κοινωνία στην περαιτέρω εξαθλίωση”.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version