Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Λάρισα: Αναστέλλεται η λειτουργία λούνα παρκ στο παζάρι της Αγιάς – «Λευκό το ποινικό μητρώο της ιδιοκτήτριας» λέει ο δήμος Λαρισαίων

Λάρισα: Αναστέλλεται η λειτουργία λούνα παρκ στο παζάρι της Αγιάς – «Λευκό το ποινικό μητρώο της ιδιοκτήτριας» λέει ο δήμος Λαρισαίων

Να πάρει πίσω την άδεια λειτουργίας που είχε δώσει σε ιδιοκτήτρια λούνα παρκ για το παζάρι της Αγιάς, που ξεκινά το Σάββατο (31.8.24), αποφάσισε ο δήμος της πόλης στον νομό Λάρισας.

Η ίδια εταιρεία έχει λάβει άδεια λειτουργίας λούνα παρκ και στο παζάρι της Λάρισας με τον δήμο Λαρισαίων να ανακοινώσει ότι το ποινικό μητρώο της ιδιοκτήτριας, παρότι η ιδιοκτήτρια είχε καταδικαστεί για το ατύχημα με τραυματισμό 9χρονης στο λούνα παρκ στη Χαλκίδα και αναμένεται να δικαστεί για την τραγωδία στον Αλμυρό όπου έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ μια 13χρονη. 

Σημειώνεται ότι ο δήμος Λαρισαίων σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι στο φάκελο των δικαιολογητικών το απόσπασμα ποινικού μητρώου που κατατέθηκε ήταν λευκό, ενώ εξετάστηκε και η γνησιότητά του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ertnews.gr, λευκό ποινικό μητρώο κατατέθηκε και στη δημοπρασία του Δήμου Αγιάς.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια εγκατάστασης των παιγνιδιών, οι υπηρεσίες του δήμου Αγιάς διαπίστωσαν την περασμένη Τετάρτη,  παρέμβαση των υπαλλήλων της εταιρείας στον πίνακα παροχής ρεύματος και ειδικότερα στο διακόπτη του ρελέ διαρροής.

Μετά απ’ αυτό η δημοτική αρχή του δήμου Αγιάς, αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του λούνα πάρκ για τις εκδηλώσεις του παζαριού της Αγιάς, ενώ αναμένεται να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις