Site icon NewsIT

Λάρισα: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τη σύντροφό του σε καφετέρια

15.09.2024 | 16:28
Λάρισα: Άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τη σύντροφό του σε καφετέρια

ΑΡΓΟΣ - Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το απογευματινό τροχαίο στην οδό Κανάρη στο Άργος, με θύμα 33χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το μηχανάκι που οδηγούσε ο 33χρονος προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, στην οδό Κανάρη στο Άργος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ναυπλίου αλλά δυστυχώς κατέληξε. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 5:30 το απόγευμα . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (15/09/2024) στη Λάρισα με έναν άνδρα να βγάζει μαχαίρι στην σύντροφό του σε καφετέρια που βρίσκεται επί της λεωφόρου Καραμανλή.

Το επεισόδιο με το μαχαίρι στη Λάρισα έγινε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής (15/09/2024) και στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση.

Τα «αίματα» άναψαν γρήγορα με τους θαμώνες να ειδοποιούν στην αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr o άνδρας έφερε μαχαίρι με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη αναταραχή και με τους αστυνομικούς να λαμβάνουν τα μέτρα τους. Τελικά έγινε προσαγωγή του ατόμου στην Ασφάλεια Λάρισας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version