Site icon NewsIT

Λάρισα: Άρση απορρήτου στο κινητό του γιατρού που βρέθηκε δολοφονημένος σε χωματόδρομο!

01.10.2013 | 12:32
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Για το στυγερό έγκλημα έχουν ήδη εξεταστεί 40 μάρτυρες - Δολοφονία μίσους έδειξε η αυτοψία του ιατροδικαστή, που διαπίστωσε ότι οι δράστες κατακρεούργησαν και πυροβόλησαν τον παιδοχειρουργό...

«Όλα είναι ανοιχτά», είναι η εκτίμηση αξιωματικών της ΕΛΑΣ, που ασχολούνται με την σύλληψη του δράστη ή των δραστών, που πυροβόλησαν και μαχαίρωσαν, με έντονο μίσος, τον 56χρονο παιδοχειρουργό Δημήτριο Τσούμα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στις παρυφές της Λάρισας.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχαν εξεταστεί τουλάχιστον 40 μάρτυρες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και καλούνταν να καταθέσουν και άλλοι… «Απλωνόμαστε κι άλλο», ήταν η χαρακτηριστική έκφραση αξιωματικού.

Τα αναπάντητα ερωτήματα της δολοφονίας

Μετά την παρέλευση του 24ωρου από την ανεύρεση του πτώματος το πρωί της Κυριακής, δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές προς Βόλο, εκτός πόλης, σε χωματόδρομο, αυτά που θεωρούν κρίσιμα οι αστυνομικοί και προσπαθούν να απαντηθούν, είναι:

-Οι συνομιλίες από το κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκε πάνω στο θύμα. Ήδη κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για να ελεγχθούν οι κλήσεις που δέχτηκε και έλαβε το θύμα και θεωρείται βέβαιο ότι θα βοηθήσουν σημαντικά προς την κατεύθυνση της αποκάλυψης του ατόμου ή των ατόμων, που μπορεί να είχαν ραντεβού μαζί του, το βράδυ του φόνου.

– Η διαδρομή που ακολούθησε το θύμα με το αυτοκίνητο που επέβαινε και οδηγούσε άλλος. Ερευνώνται όλες οι πιθανές διαδρομές από το κέντρο της Λάρισας και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν άτομα, που τον γνώριζαν και μπορεί να τον είδαν, έστω τυχαία, σε αυτή τη διαδρομή.

Το πιθανότερο είναι ο γιατρός να ήταν ζωντανός, όταν μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε νεκρός. Το θύμα ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, συντηρητικός, χωρίς ξενύχτια και δεν έδινε δικαιώματα για να τον σχολιάσουν. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Λάρισας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κρήτη: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας – Τον βρήκε κρεμασμένο η γυναίκα που μιλούσε στο facebook!

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version