Τρίτη, 3 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Λάρισα: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε αφού έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Λάρισα: Αυτοκίνητο αναποδογύρισε αφού έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα – Τραυματίστηκε ο οδηγός
EUROKINISSI

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (03.09.2024) στην Λάρισα, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 11:00 το πρωί στο τέρμα της οδού Ιωαννίνων και λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο στη Λάρισα, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρεθεί «τούμπα».

Το αυτοκίνητο πρώτα προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και έπειτα σε μικρό εκσκαφέα από παρακείμενα οδικά έργα, να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας άνδρας γύρω στα 65, ήταν πολύ τυχερός που απλώς τραυματίστηκα, καθώς και οι εργάτες των οδικών έργων γλίτωσαν «παρά τρίχα», καθώς το όχημα διέγραψε πορεία πολύ κοντά στο σημείο όπου εργάζονταν.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον τραυματία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ώστε να λάβει τις πρώτες βοήθειες, ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας ανέλαβαν την έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Πηγή φωτο: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις