Τοπικά Νέα

Λάρισα: Έπιασε φωτιά ο καταυλισμός στο Κουτσόχερο – Στάχτη και χαρτονομίσματα

Μία απροσεξία πιθανότατα στην προσπάθεια κάποιου πρόσφυγα να ζεστάνει νερό, οδήγησε σε πυρκαγιά που ξέσπασε στις 15:30 το μεσημέρι, στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου.

Στο σημείο πήγαν άμεσα δύο οχήματα και έξι άνδρες μαζί με τον διοικητή του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας κ. Νίκο Μητσογιάννη, ενώ χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να ολοκληρωθεί η επιχείρηση κατάσβεσης.

Τελικά από τις φλόγες δεν γλίτωσαν τέσσερις σκηνές, ρούχα, ράντζα, κρεβάτια, υποδήματα και άλλα προσωπικά είδη ενώ ελαφρά τραυματίστηκε στο χέρι μία 25χρονη Αφγανή. Το πλέον ενδιαφέρον όμως, είναι πως σύμφωνα με το onlarissa.gr, μαζί με τα υπάρχοντά τους κάηκαν και… χαρτονομίσματα, άγνωστου μέχρι στιγμής ύψους.

Πηγή: onlarissa, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα