Σάββατο, 12 Οκτ.
25oC Αθήνα

Λάρισα: Για ποιο λόγο φαντάζεστε ότι κέρδισε 150€ ο εικονιζόμενος κύριος; Η Καθαρά Δευτέρα που θα του μείνει αξέχαστη (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από kosmoslarissa.gr
ΦΩΤΟ από kosmoslarissa.gr

Ο 68χρονος Γιώργος κέρδισε 150€ και η εικόνα του κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των social media

Το ποσό των 150 ευρώ κέρδισε ο τυχερός 68χρονος Γιώργος Ζάκας που αναδείχτηκε νικητής των χθεσινών καλλιστείων που διοργανώθηκαν στον Αγιόκαμπο μετά από πρωτοβουλία του πρώην ναυτικού Γρηγόρη Ντάφη, που εμπνεύστηκε τον διαγωνισμό από παλιότερο του ταξίδι στην Βενεζουέλα.
ΦΩΤΟ από kosmoslarissa.gr

Ο πρωτότυπος για τα τοπικά δεδομένα διαγωνισμός για ηλικιωμένους άνω των 65, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών ενώ οι συμμετέχοντες αψήφησαν τον βροχερό καιρό και το τσουχτερό κρύο και πήραν μέρος στα καλλιστεία που στέφθηκαν με επιτυχία.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, σαγιονάρες και… μπρατσάκια. Στη δε σχετική ανακοίνωση για τα καλλιστεία τονιζόταν πως… “Σας επισημαίνουμε, ότι διά κάθε ατυχές ενδεχόμενο, μιας και οι συμμετέχοντες θα είναι ηλικιωμένοι, η ασφάλειά τους είναι δεδομένη. Το Κέντρο Υγείας Αγιάς και τα ασθενοφόρα του, όπως πάντα, επαγρυπνούν και καλύπτουν σε περιστατικά όλο τον Δήμο Αγιάς”.

Πηγή: kosmoslarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε