Site icon NewsIT

Λάρισα: Κατέρρευσε κομμάτι από την οροφή του νοσοκομείου και τραυμάτισε μια γυναίκα

27.08.2024 | 11:36
Λάρισα: Κατέρρευσε κομμάτι από την οροφή του νοσοκομείου και τραυμάτισε μια γυναίκα

ÔåëåôÞ åãêáéíßùí 50 êëéíþí ÌïíÜäùí ÅíôáôéêÞò Èåñáðåßáò (ÌÅÈ) óôï Ãåíéêü Íïóïêïìåßï Èþñáêïò êáé ÍïóçìÜôùí "Óùôçñßá", ðáñïõóßá ôïõ Ðñùèõðïõñãïý ÊõñéÜêïõ ÌçôóïôÜêç, ôçí ÄåõôÝñá 19 Ïêôùâñßïõ 2020. (EUROKINISSI/POOL INTIME NEWS/ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÔÆÁÌÁÑÏÓ)

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας το απόγευμα της Δευτέρας (26.08.2024). 

Μια γυναίκα από το Βόλο που επισκέφθηκε τα εξωτερικά απογευματινά ιατρεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας είδε την οροφή να πέφτει στο κεφάλι της.

Ενώ η γυναίκα ήταν μαζί με το γιατρό που της έγραφε το παραπεμπτικό ξαφνικά ξεκόλλησε ένα κομμάτι από την οροφή και έπεσε στο κεφάλι της.

Όσοι ήταν εκεί δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί. Η γυναίκα σοκαρισμένη δεν πίστευε τι θα μπορούσε να της συμβεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Τόσο ο γιατρός, όσο και οι νοσηλευτές μίλησαν με την γυναίκα και μεταφέρθηκαν σε άλλο ιατρείο. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια και η μεσοτοιχία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει.

Η γυναίκα, επέστρεψε στον Βόλο με την οικογένειά της έχοντας πόνους στο κεφάλι και στο χέρι της, όπως αναφέρει τo e-thessalia.gr.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version