Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Λασίθι: «Θεέ μου, τι έκανα» ούρλιαζε ο μπατζανάκης του 36χρονου που σκοτώθηκε από μπαλωθιές σε γλέντι

Λασίθι: «Θεέ μου, τι έκανα» ούρλιαζε ο μπατζανάκης του 36χρονου που σκοτώθηκε από μπαλωθιές σε γλέντι

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στο Οροπέδιο στο Λασίθι από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια γλεντιού για την κουρά προβάτων με θύμα τον 36χρονο Γιώργο.

Σύμφωνα με το cretapost ο 32χρονος μπατζανάκης του έχει ήδη συλληφθεί για την τραγωδία στο Λασίθι και έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια ενώ το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πώς έγινε η τραγωδία

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (03/07/224) όταν στο Οροπέδιο Καθαρού είχε στηθεί μεγάλο γλέντι με αφορμή την κουρά προβάτων.
Το αλκοόλ είχε την τιμητική του ενώ τόσο το θύμα όσο και ο δράστης είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες.

Κάποια στιγμή, την ώρα του κεφιού, ο 32χρονος βγάζει το όπλο και αρχίσει να ρίχνει μπαλωθιές. Τότε μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον 36χρονο Γιώργο στον θώρακα.

Άμεσα ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Θεέ μου, τι έκανα» έλεγε συνεχώς ο 32χρονος

Μόλις ο 32χρονος συνειδητοποίησε ότι η σφαίρα βρήκε τον μπατζανάκη του υπέστη σοκ.

Κρατούσε το κεφάλι του και ούρλιαζε «θεέ μου, τι έκανα» ενώ πέταξε το όπλο από το χέρι του, χωρίς να θυμάται πού ακριβώς.

Σε εξέλιξη οι έρευνες

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις που συνέλαβαν τον 32χρονο ενώ ξεκίνησαν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου.

Οι αστυνομικοί και σήμερα βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας και συλλέγουν όσα στοιχεία έχουν ενδιαφέρον στην υπόθεση. Το σημείο έχει αποκλειστεί ενώ εκεί παραμένει ακόμα το αυτοκίνητο του θύματος.

Πατέρας ενός παιδιού ο 36χρονος

Ο 36χρονος Γιώργος ήταν οικογενειάρχης ενώ πίσω του αφήνει την σύζυγό του και το ανήλικο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος και ο 32χρονος είχαν άριστες σχέσεις και ήταν πολύ δεμένες οι οικογένειές τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις