Παρασκευή, 23 Αυγ.
34oC Αθήνα

Λέσβος: Έτσι είχαν πεθάνει σε τροχαία δυστυχήματα τα δύο αδέρφια του 33χρονου που σκοτώθηκε με παραπέντε στην Ξάνθη

Λέσβος: Έτσι είχαν πεθάνει σε τροχαία δυστυχήματα τα δύο αδέρφια του 33χρονου που σκοτώθηκε με παραπέντε στην Ξάνθη

Η Λέσβος στο επίκεντρο για την οικογενειακή τραγωδία, μετά τον θάνατο 33χρονου, σε πτήση παραπέντε στην Ξάνθη. Τα δύο του αδέρφια είχαν σκοτωθεί σε τροχαία δυστυχήματα στο νησί.

Η Λέσβος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον 33χρονο πατέρα, δύο ανήλικων παιδιών, που σκοτώθηκε σε πτήση με παραπέντε στην Ξάνθη. Ο θάνατός του, κάνει τους πάντες στο νησί να εστιάσουν στη μητέρα του, που μέσα σε λίγα χρόνια έχασε το τρίτο της παιδί. Πριν από λίγα χρόνια είχε θρηνήσει άλλα δύο παιδιά της, που έφυγαν πρόωρα σε τροχαία δυστυχήματα. Το ένα με μηχανή και το άλλο με αυτοκίνητο. Λόγια παρηγοριάς σε αυτή τη γυναίκα είναι αδύνατον να ειπωθούν για να απαλύνουν τον πόνο της. Τα χτυπήματα της μοίρας ήταν σκληρά και διαδοχικά. Κανείς από τους στενούς συγγενείς της, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τα όσα έγιναν, τα τελευταία χρόνια.

Τον Μάιο του 2019 είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα ο 29χρονος Νίκος, αδερφός του 33χρονου, που σκοτώθηκε με παραπέντε στην Ξάνθη. Η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο δίκυκλο και ο απολογισμός ήταν τραγικός. Το δυστύχημα στην παραλιακή οδό της Παναγιούδας, στο 5ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης Θερμής, είχε αφήσει τρεις νεκρούς και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Τότε είχε γίνει γνωστό πως ο αδελφός του Νίκου, είχε χάσει τη ζωή του οδηγώντας το αυτοκίνητό του, στον Καρά Τεπέ, στο ύψος της Πυροσβεστικής. Ήταν το πρώτο παιδί που θρήνησε η οικογένεια.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου του 2024, σκοτώθηκε και ο 33χρονος Ραφαήλ, σε πτήση με το ανεμόπτερό του. Όλα δείχνουν πως κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης κάτι δεν λειτούργησε σωστά στον εξοπλισμό με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

Φίλοι, συγγενείς και οι συγχωριανοί του δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλεια του και με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν την θλίψη και την συμπαράστασή τους στην οικογένειά του αλλά και στη τραγική μητέρα που έχει χάσει άλλα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο αδικοχαμένος 33χρονος Ραφαήλ ήταν πολύ έμπειρος στις πτήσεις με πολλές ώρες πτήσης, καθώς ήταν εκπαιδευτής του παραπέντε και βρισκόταν στην Ξάνθη για διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Την Παρασκευή (23.08.2024) θα επέστρεφαν στη Μυτιλήνη. Όμως, με δικό του εξοπλισμό αποφάσισε να κάνει -όπως φάνηκε- την τελευταία πτήση της ζωής του. Ο νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος δεν επανήλθε ποτέ.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος στη Μάνδρα του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και οι δικοί του άνθρωποι δεν θα πάψουν να αναρωτιούνται το «γιατί».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις