Τοπικά Νέα

Λέσβος: Ολοκληρώνεται η μεταφορά των προσφύγων στο πλοίο

Πρόκειται για το αρματαγωγό "Λέσβος" στο οποίο μπαίνουν μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, για να προστατευτούν από τον χιονιά.

Στο πλοίο έχουν μεταφερθεί 100 άνδρες μετανάστες από τη Μόρια, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Στο μεταξύ, μέχρι τις 5 το απόγευμα, συνολικά είχαν μεταφερθεί σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια 235 άνθρωποι από τους καταυλισμούς της Μόριας και του Καρά Τεπέ.

Το αρματαγωγό πλοίο “Λέσβος”, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει έως και 500 πρόσφυγες και μετανάστες. Όπως έχει γίνει γνωστό, στα δωμάτια των ξενοδοχείων μεταφέρονται κυρίως οικογένειες με παιδιά και ευπαθείς ομάδες, ενώ στο πλοίο θα φιλοξενηθούν άνδρες, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα διέμεναν στις σκηνές στη Μόρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα