Site icon NewsIT

Λέσβος: Προσπέραση θανάτου με δύο νεκρούς – Υπέκυψε η οδηγός μετά από μάχη 8 ημερών στην εντατική

17.10.2022 | 11:06
Λέσβος: Προσπέραση θανάτου με δύο νεκρούς – Υπέκυψε η οδηγός μετά από μάχη 8 ημερών στην εντατική

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν το μοιραίο αυτοκίνητο επιχείρησε προσπέραση. Η Λέσβος ξανά στο επίκεντρο για την τραγωδία…

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από 9 μέρες και πλέον η Λέσβος θρηνεί και τη γυναίκα οδηγό. Εκείνη που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση και συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που ερχόταν. Ο συνοδηγός στο αυτοκίνητο σκοτώθηκε ακαριαία. Η ηλικιωμένη οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και διασωληνώθηκε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών όμως, ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα πριν μία εβδομάδα, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο γεφύρι της Αρίσβης στη Λέσβο. Η γυναίκα είχε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και από την πρώτη στιγμή οι εκτιμήσεις των γιατρών ήταν ότι η κατάσταση της, ήταν πολύ δύσκολη. 

Να θυμίσουμε ότι στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρός μετά τη σφοδρή σύγκρουση και ένας 84χρονος άνδρας συνοδηγός του οχήματος. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, το περιστατικό συνέβη όταν η οδηγός επιχείρησε προσπέραση μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο. 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version