Site icon NewsIT

Λέσβος: Συνελήφθη ο 40χρονος πυροσβέστης που ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του μπροστά στο 2χρονο παιδί τους

28.08.2024 | 16:14
Λέσβος: Συνελήφθη ο 40χρονος πυροσβέστης που ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του μπροστά στο 2χρονο παιδί τους

Στη σύλληψη του 40χρονου πυροσβέστη προχώρησαν οι αρχές της Λέσβου, ο οποίος αναζητούνταν μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 40χρονος φέρεται να ξυλοφόρτωσε άγρια την σύντροφό του μπροστά στα μάτια του μόλις 2 ετών παιδιού τους, το βράδυ της περασμένη Κυριακής (25.08.2024). Σήμερα Τετάρτη, ο κατηγορούμενος συνελήφθη στον Πολιχνίτο της Λέσβου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Μετά την καταγγελία της γυναίκας, είχε δοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του πυροσβέστη, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από το σώμα.

Στην καταγγελία της, η 40χρονη ανέφερε ότι ο 40χρονος την απείλησε λεκτικά, εντός του αυτοκινήτου τους και παρουσία του 2χρονου παιδιού τους, και στη βιαιοπράγησε, προκαλώντας σωματικές βλάβες.

«Άνοιξα την πόρτα και φώναζα βοήθεια, γιατί τα πόδια μου κρέμονταν έξω από την πόρτα. Με ζουλούσε στο κεφάλι μου, το είχε βάλει κάτω από το τιμόνι, με χτύπαγε πάνω στο τιμόνι και μου έλεγε θα σε σκοτώσω, θα σε τελειώσω. Έτρεξε ο ξάδελφός του με τα πόδια, τον τράβηξε έξω από το αμάξι.

Ήρθε μια άλλη γυναίκα και πήρε το παιδί, εμένα έτρεχαν αίματα από το πρόσωπό μου κι έτρεχα ξυπόλητη. Πήγα σε μια ταβέρνα, πάτησα το κουμπί από το κινητό μου, που είναι έκτακτης ανάγκης».

Παράλληλα η δικηγόρος του θύματος δήλωσε: «Προ έτους είχαμε υποβάλει μήνυση σε βάρος του για σωματική κακοποίηση και προ διετίας είχε επαναληφθεί ένα συγκεκριμένο περιστατικό, ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός, ενώ ήταν ακόμα έγκυος στο παιδί τους και ο ξυλοδαρμός αυτός οδήγησε στον πρόωρο τοκετό της».

Ο συγκεκριμένος, πατέρας του μικρού παιδιού, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με παρόμοια περιστατικά την αστυνομία αλλά και την υπηρεσία του, αφού η σύζυγός του τον είχε καταγγείλει άλλες δύο φορές.  Από το 2020 έως το 2023 είχε συνολικά τέσσερις καταγγελίες για ανάλογα περιστατικά.

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα το πρωί της Παρασκευής 30 Αυγούστου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version