Κυριακή, 29 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Λευκάδα: Εικόνες από την ημερήσια κρουαζιέρα που κάνει πάταγο το φετινό καλοκαίρι

Λευκάδα: Εικόνες από την ημερήσια κρουαζιέρα που κάνει πάταγο το φετινό καλοκαίρι

Η Λευκάδα παραμένει γεμάτη από τουρίστες, πολλοί από τους οποίους έχουν κάνει την ημερήσια κρουαζιέρα, για να απολαύσουν τις σπάνιες ομορφιές του νησιού.

Πάταγο έχει κάνει για ακόμα ένα καλοκαίρι, η ημερήσια κρουαζιέρα στην Λευκάδα, με τους επιβάτες να θαυμάζουν τη σπάνια φυσική ομορφιά του νησιού. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο γύρο της Λευκάδας, ο οποίος διαρκεί από τις 09:15 έως τις 18:00 το απόγευμα.

Οι επιβάτες που βρίσκονται στο ferry boat έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την άγρια ομορφιά του νησιού, αλλά και τα μοναδικά νερά του Ιονίου, ενώ διασκεδάζουν με κέφι και χορό.

Όπως ανέφερε στο Mega ο καπετάνιος Κώστας Κτενάς, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να δουν τους Εγκρεμνούς, το Πόρτο Κατσίκι, τις Αφάλες Ιθάκης, αλλά και να κάνουν βουτιές στον θρυλικό Σκορπιό.

O τουρισμός στην Λευκάδα πηγαίνει και φέτος εξαιρετικά με την σεζόν να βρίσκεται σε εξέλιξη και τις αφίξεις να συνεχίζονται. Για ακόμα μια χρονιά, οι πληρότητες στα ξενοδοχεία κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, με τουρίστες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις