Τρίτη, 16 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Λιτόχωρο: «Πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της», λέει η νύφη της 44χρονης που σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου

Λιτόχωρο: «Πέθανε μπροστά στα μάτια του συζύγου της», λέει η νύφη της 44χρονης που σκοτώθηκε από κλαδί πλατάνου

Σε κατάσταση σοκ είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και η τοπική κοινωνία στο Λιτόχωρο Πιερίας για τον απροσδόκητο θάνατο μιας 44χρονης η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε εστιατόριο.

«Όλα έγιναν σε μια στιγμή, σε λίγα δευτερόλεπτα», δηλώνει στο Newsit.gr η νύφη της 44χρονης που βρήκε τραγικό θανατο αργά το βράδυ της Παρασκευής (12.07.2024) στο Λιτόχωρο Πιερίας από κλαδί πλατάνου σε αυλή εστιατορίου.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr η νύφη της, η σύζυγος του αδελφού της, η άτυχη 44χρονη ζούσε στο Λιτόχωρο τον τελευταίο χρόνο. «Ήταν απο την Καρδίτσα, όμως επειδή ήταν στρατιωτικός ο σύζυγος της, έφυγαν και έμεναν μόνιμα εκεί», σημειώνει.

Αναφερόμενη στο τραγικό περιστατικό, λέει: «Χθες, τους επισκέφθηκε μία συγγενής απο άλλο μέρος και πήγαν όλοι μαζί για έναν καφέ, ένα ποτό στον Ενιπέα. Όλα έγιναν σε μια στιγμή, σε λίγα δευτερόλεπτα. Η γυναίκα καθόταν ακριβώς κάτω απο τον πλάτανο και ξαφνικά έσπασε το κλαδί και έπεσε πάνω της. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του συζύγου της που ήταν μπροστά».

Στη συνέχεια, τονίζει πως το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό. «Αμέσως ήρθαν και της έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν τα κατάφεραν και κατέληξε», λέει και συγκλονισμένη εξηγεί πως «Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαστε όλοι σε σοκ. Δεν ξέρουμε πως έγινε και ποιος φταίει για όλο αυτό αλλά η γυναίκα πήγε να διασκεδάσει και απο τη μια στιγμή στην άλλη κατέληξε νεκρή».

Η 44χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις