Site icon NewsIT

Λιβαδειά: Ράγισαν καρδιές στη κηδεία του 48χρονου που πέθανε από τσίμπημα αράχνης στην Ηλεία

10.08.2024 | 17:55
Λιβαδειά: Ράγισαν καρδιές στη κηδεία του 48χρονου που πέθανε από τσίμπημα αράχνης στην Ηλεία

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν το πρωί του Σαββάτου (10.08.2024) στη Λιβαδειά το τελευταίο «αντίο» στον 48χρονο που κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Κατάκολο στην Ηλεία τον τσίμπησε καφέ αράχνη και έχασε τη ζωή του.

Τραγική φιγούρα στην εξόδιο τελετή στον μητροπολιτικό ναό της Λιβαδειάς, ήταν η μητέρα του άτυχου Βαγγέλη, που έμελλε να χάσει τη ζωή του την Πέμπτη (08.08.2024) από τσίμπημα αραχνης ενώ παραθέριζε στην Ηλεία.

Έξω από τον ναό, ράγισαν καρδιές από τις σπαρακτικές κραυγές της μάνας και της αδελφής του 48χρονου.

«Τι να πουν και τι να κάνουν αυτοί οι γονείς; Τράβαγε τα μαλλιά της η γυναίκα! Σε κανέναν να μην τύχει αυτό», δήλωσε στο star συγγενής του άτυχου 48χρονου. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη».

«Ξάδερφο τον είχα, φίλο τον είχα, άτυχος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει μια φορά στο εκατομμύριο!», είπε άλλος συγγενής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη νεκροψία – νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών προέκυψε πως ο άτυχος άντρας κατέληξε από ενός τύπου γάγγραινα.

Πάντως φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 48χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία θα βγουν μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 48χρονος που πήγε στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα ψηλά στο μηρό, χωρίς ωστόσο να δει ή να καταλάβει τι του το προκάλεσε. 

Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία με τους γιατρούς ωστόσο να προχωρούν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η κατάσταση του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με την κλινική του εικόνα να είναι περίεργη, με τα συμπτώματα που παρουσίασε, να παραπέμπουν σε δηλητηριώδες τσίμπημα, με το ιατρικό προσωπικό να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version