Site icon NewsIT

Λοβέρδος: Θα τον πάρει το “Ποτάμι”;

08.03.2014 | 11:59
ΦΩΤΟ από cretaplus

ΦΩΤΟ από cretaplus

Ανοιχτός σε συνεργασία με "Το Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη εμφανίστηκε, ο πρόεδρος της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Έχω καλοδεχτεί την κίνηση. Περιμένουμε πως θα αυτοπροσδιοριστεί κι όλα είναι ανοιχτά», δήλωσε μιλώντας στο Creteplus.gr, ο κ. Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός Υγείας βρέθηκε στην Κρήτη, έχοντας μπαράζ επαφών με πρόσωπα που θα στηρίξει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και συμμετέχοντας παράλληλα στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που διοργάνωσε χθες το απόγευμα ο Σύλλογος Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης με το “Ρέθυμνο Aegean” στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Μέσα στο πρόγραμμα της κάθε εβδομάδας έχω και την άθληση. Τρέχω καθημερινά και φιλοδοξώ να τρέξω σε ημιμαραθώνιο τον Μάιο. Ταυτόχρονα, κάθε Τετάρτη παίζω μπάσκετ με μια ομάδα βουλευτών και παλαίμαχων αθλητών. Φροντίζω δηλαδή να ισορροπεί η εβδομάδα μου, με μία με δύο ή και με τρεις, αν καταφέρω, αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι βρέθηκα και εδώ για να συμμετάσχω σ’ αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Αισιόδοξος για το μέλλον της Κεντροαριστεράς – «Αρναουτάκης για την Περιφέρεια, Μαρινάκης για τον δήμο»

Ο βουλευτής της Β’ Αθήνας εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον μέλλον της Κεντροαριστεράς, παρότι όπως παραδέχθηκε «περνάμε μία φάση παρακμής κι όλα είναι δύσκολα».

«Έχουμε κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του κέντρου και της Κεντροαριστεράς. Αύριο (σ.σ. σήμερα) στην Αθήνα ιδρύουμε την Ελιά, μια δημοκρατική παράταξη, όπου συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ, η Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα, η κίνηση των «58», η κίνηση του κ. Μόσιαλου και τέσσερις ακόμη κινήσεις. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά υπάρχει αισιοδοξία», επισήμανε ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι θα στηρίξει με όσες δυνάμεις έχει τις υποψηφιότητες των κ. Αρναουτάκη και κ. Μαρινάκη για την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ρεθύμνου αντίστοιχα: «Θέλουμε να κερδίσουν και οι δύο. Άλλωστε έχουμε υποψήφιους και στους δύο συνδυασμούς. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους υποσχόμαστε ότι θα τους στηρίξουμε με όσες δυνάμεις έχουμε».

Διαβάστε επίσης:

Η ιδρυτική διακήρυξη της “Ελιάς” – Ούτε μια αναφορά στο ΠΑΣΟΚ

Ο Γ. Παπανδρέου “σνομπάρει” την Ελιά και “καρφώνει” με το γάντι τον Βενιζέλο

Λοβέρδος για Ελιά: Γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά θα πετύχουμε

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version