Τοπικά Νέα

Μαγευτικές εικόνες από τα χιονισμένα χωριά στη Λαμία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η κακοκαιρία που πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας. Στο πέρασμα της από την Φθιώτιδα, δημιούργησε μαγευτικές εικόνες καθώς πολλά ορεινά χωριά στη Λαμία ντύθηκαν στα «λευκά». 

Πολύς κόσμος, όπως μεταδίδει το Lamianow.gr, από νωρίς το πρωί της Κυριακής ανέβηκε στα ορεινά χωριά της Λαμίας προκειμένου να χαρεί το χιόνι, που άφησε στο πέρασμα της η κακοκαιρία. Ιδιαίτερα όμορφες εικόνες καταγράφονται σε Λύχνο, Καστανιά, Καπνοχώρι και την Μόνη Αγάθωνος. Επίσης, αρκετό χιόνι έχει πέσει και στα χωριά του Μπράλου. Ελευθεροχώρι, Παύλιανη. 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Σημειώνεται ότι πολιτική προστασία του Δήμου Λαμιέων βρίσκεται συνεχώς στις επάλξεις καθαρίζοντας όλους τους δρόμους προκειμένου να υπάρχει πρόσβαση σε κάθε σημείο της περιοχής. Συνιστάται επίσης στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν αρκετά σημεία με πολύ χιόνι. 

Δείτε φωτογραφίες από τα χιόνια στην Λαμία:

Xionia Lamia Xionia Lamia Xionia Lamia Xionia Lamia

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από lamianow.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα